Τετάρτη, Μαΐου 07, 2014

δήλωση υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Ιωάννας Βαμβακούρη – Βαρβαρήγου με το συνδυασμό «Θηραϊκή Πολιτεία» για τη Δημοτική Ενότητα Οίας

Σύμφωνα με το κείμενο,

Φίλες και φίλοι,
Σε λίγες μέρες καλούμαστε να αναδείξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή, που βασιζόμενη στη θέληση των κατοίκων της Θήρας και της Θηρασίας, θα χαράξει την πορεία του Δήμου Θήρας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η πορεία αυτή, θα καθορίσει το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Οι περιστάσεις καθιστούν  τη συμμετοχή μας στα κοινά αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του Δημάρχου Θήρας κ. Αναστασίου Νικολάου Ζώρζου να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Συνδυασμού «Θηραϊκή Πολιτεία» για τη Δημοτική Ενότητα Οίας.

Έχω επιλέξει τη Σαντορίνη για να δημιουργήσω την οικογένειά μου και να ασκήσω το επάγγελμα που αγαπώ με σεβασμό στη θηραϊκή γη. Αφιερώνω προσωπικό χρόνο και ενέργεια στην υποστήριξη θεμάτων που βελτιώνουν τη ζωή στα νησιά μας.

Αποφάσισα να στηρίξω την πρόταση του Αναστασίου Νικολάου Ζώρζου, ο οποίος με δημοκρατικότητα, εντιμότητα και ενθουσιασμό υλοποιεί ενέργειες που στοχεύουν στην ανάδειξη και την αειφορία του νησιωτικού συμπλέγματος της Σαντορίνης. Δίνοντας βήμα και χώρο θετικής δράσης σε κάθε μέλος της θηραϊκής κοινωνίας, προωθεί με σταθερότητα πολιτικές που αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας. 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Απέκτησα το Εθνικό Δίπλωμα Οινολογίας (DNO) του Πανεπιστημίου Paul Sabatier Toulouse III, όπως και την πρώτη μου εργασιακή εμπειρία ως οινολόγος, στη Γαλλία. Από το 2004 ζω και εργάζομαι στη Σαντορίνη αρχικά ως υπεύθυνη ποιοτικού ελέγχου στη Santo Wines. Από το 2006 έως σήμερα είμαι οινολόγος του Οινοποιείου Σαντορίνης της Ι. Μπουτάρης & Υιός Οινοποιητική ΑΕ.
Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Οινολόγων, των Οινολόγων Γαλλίας και των Ελληνίδων του Κρασιού.
Είμαι έγγαμη με το Νικόλαο Βαρβαρήγο και έχουμε αποκτήσει δύο μικρά αγόρια.

Παρακολουθώ μαθήματα πιάνου και απολαμβάνω το διάβασμα λογοτεχνικών κειμένων, το θέατρο και τις μουσικές συναυλίες.