Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2013

στο νέο του κτήριο το Ε.Π.Α.Λ. Θήρας

Μεταγκαταστάθηκε στο ολοκαίνουργιο κτήριο που κατασκευάστηκε για να φιλοξενήσει τις ανάγκες του το Ε.Π.Α.Λ. Θήρας, που βρίσκεται στον Πύργο, επάνω στον κεντρικό δρόμο στην περιοχή Αγ. Ανδρέας, λύνοντας ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τα αρκετά τελευταία χρόνια τους μαθητές της Σαντορίνης.

Το ολοκαίνουργιο και όμορφο κτήριο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να καλύψει τις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές ανάγκες, έχει πολλές αίθουσες ικανές να καλύψουν και με το παραπάνω τις ανάγκες των μαθητών καθώς και χώρους κατάλληλους για την πραγματοποίηση των εργαστηρίων των ειδικοτήτων τους.

Από σήμερα το πρωί με την παρουσία των μαθητών του, το μεγάλο κτήριο που κατασκευαζόταν τα τελευταία χρόνια με εντυπωσιακά γρήγορους ρυθμούς.. γέμισε ζωή!

Ο χώρος άλλωστε, με την απεριόριστη θέα, στον οποίο κατασκευάστηκε, φαίνεται ότι εξυπηρετεί γονείς και μαθητές, μιας και το κτήριο είναι αυτόνομο στο κέντρο μιας μεγάλης αυλής, ενώ βρίσκεται σε χώρο τέτοιο που να μην εμποδίζει την άνετη άφιξη και αναχώρηση των μαθητών.

Αυτό που απομένει, είναι να ρυθμιστούν και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και στις περιπτώσεις των άλλων σχολείων, τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ώστε να εξυπηρετούν τους μαθητές.