Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2013

μεγάλη Κινεζική κινηματογραφική παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στην Σαντορίνη με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης

Σύμφωνα με ενημέρωση της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας από την Ελληνοκινεζική Ένωση, τον Οκτώβριο του 2013 θα πραγματοποιηθεί στην Σαντορίνη μέρος των γυρισμάτων Κινεζικής κινηματογραφικής ταινίας, η οποία αποτελεί μια πολύ μεγάλη, φιλόδοξη και ακριβή παραγωγή που θα προβληθεί σε χιλιάδες κινηματογραφικές αίθουσες της Κίνας.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε σε Αθήνα, Σαντορίνη και Μύκονο τον Οκτώβριο του 2013.
Ο τίτλος: της ταινίας είναι «One and a half summer» και πρόκειται για ρομαντικό δράμα παραγωγής της εταιρίας China - ROK Cooperation με πρωταγωνιστές τους  Nich Κhun (http://en.wikipedia.org/wiki/Nichkhun), κα Zhu Dan, Κος Jiang Jinfu, κα Xu Lu .

Οι πρωταγωνιστές είναι διεθνούς βελινεκούς ηθοποιοί, με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στην Κίνα, την Κορέα και την Ταϋλάνδη και  με εκατομμύρια οπαδούς στο αντίστοιχο κινέζικο twitter (weibo) στην μεσοαστική τάξη των νέων της Κίνας που αριθμεί πάνω από 650 εκατ. ανθρώπους.

Για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων της ταινίας η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης με πρόσκληση ενδιαφέροντος που τους έστειλε, ζητά από τα μέλη της σε περίπτωση που ενδιαφέρονται, να προσφέρουν δωμάτια των ξενοδοχείων τους, επωφελούμενα της διαφήμισης που θα γίνει στα ξενοδοχεία – χορηγούς, μέσα από την προβολή της ταινίας.


Εμείς, τους ευχόμαστε καλή διαμονή και επιτυχία στην δουλειά τους!