Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2013

οργανισμός κοινωνικής μέριμνας και παιδείας Δήμου Θήρας – ανακοίνωση 2μηνων προσλήψεων..

«Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας» ανακοινώθηκε από τον Οργανισμό Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας  του Δήμου Θήρας, σύμφωνα με την οποία,

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» μετά την με αριθμ. 24/2013 απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου περί πρόσληψης εποχικού προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας και την με ΑΔΑ ΒΛ9ΡΟΡ1Ι-ΛΙ4 απόφαση της Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου περί πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, ανακοινώνει ότι προκηρύσσει την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου διπλώματος Τ.Ε.Ι. ή προγραμμάτων σπουδών επιλογής (Π.Σ.Ε.) Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής αντίστοιχης ειδικότητας
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ  3 Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου της αντίστοιχης ειδικότητας, δημοσίου ΙΕΚ ή ιδιωτικού ΙΕΚ πιστοποιημένου από τον ΟΕΕΚ ή επαγγελματικού λυκείου της αντίστοιχης ειδικότητας.
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘ/ΤΑΣ  1 ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

Η πρόσληψη θα είναι διάρκειας δύο (2) μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του Ν. 2738/1999, του άρθρου 206 παρ. 1, του Ν.3584/2007(Κ.Κ.Δ.Κ.Υ.), του άρθρ. 1 παρ. 2 εδάφ. ιε του Ν. 3812/2009 και του άρθρου 12 του Ν. 4071/2012.
                                                                                                                                          
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. (ΚΤΙΡΙΟ ΔΑΠΠΟΣ) και αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος Θ. Μπάμπα κατά τις εργάσιμες ημέρες και από 9:00πμ έως 13:00μμ.

Οι  ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά από 13/9 έως και 19/9/2013.