Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2013

έκθεση φωτογραφίας της Βέρας Γαζή με θέμα «μεράκι» (15.9)

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "2013  Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη" και σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας διοργανώνεται  Έκθεση Φωτογραφίας της Βέρας - Μαρίας Γαζή με τίτλο "Μεράκι".
Η έκθεση θα διαρκέσει από 13/09/2013 έως και 29/09/2013 με ώρες λειτουργίας 10:00 - 14:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:30 στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο στα Φηρά Θήρας.

Η βραδιά θα κλείσει με γευστικά παραδοσιακά εδέσματα και σαντορινιό οίνο.

Οι φωτογραφίες της έκθεσης αποτελούν μια ένδειξη σεβασμού στο μεράκι της Σαντορίνης για τη γιορτή και τη φιλοξενία. Η λέξη "μεράκι" ορίζει την έντονη ενασχόληση κάποιου με κατάθεση ψυχής, πάθος και ιδιαίτερη περηφάνια για το αποτέλεσμα. Η ενασχόληση αυτή γίνεται τρόπος ζωής και ο "μερακλής" αφιερώνεται και δημιουργεί, διασκεδάζοντας απόλυτα με όλη τη διαδικασία.

Την επιμέλεια της έκθεσης (επεξεργασία, εκτυπώσεις, παραγωγή) έχει ο Βελισσάριος Βουτσάς.

Η Βέρα-Μαρία Γαζή είναι φαρμακοποιός στα Φηρά. Μετά τις σπουδές της στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρακολούθησε σεμινάρια και εργαστήρια για την τέχνη και τη φωτογραφία στην Αγγλία. Την ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα θέματα σύγχρονης τέχνης και αναπτύσσει πολύπλευρη δραστηριότητα γύρω από αυτά.

Η έκθεση Φωτογραφίας της κας Βέρας - Μαρίας Γαζή με θέμα "Μεράκι", διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας.