Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2013

επιτυχημένη η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (6.2.2013)

Με μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών και άλλων ενδιαφερομένων, πραγματοποιήθηκε
την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου
Κυκλάδων στη Σύρο, η ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 – 2013 – ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου, σε απευθείας σύνδεση μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης, με τα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο καλωσόρισμα του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Ρούσσου, ο οποίος τόνισε ότι αν και σημειώθηκε μεγάλη καθυστέρηση στην προκήρυξη του προγράμματος, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την επιχειρηματικότητα υπό τις τρέχουσες συνθήκες, το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από τους δυνητικούς δικαιούχους και κυρίως τους νέους σε ηλικία, που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα. Την παρουσίαση της δράσης, την ανάλυση των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα, των κριτηρίων και άλλων επί μέρους σημείων, πραγματοποίησε η εισηγήτρια κα Μαρία Τσίτσου, στέλεχος της ΕΛ.ΑΝ.ΕΤ. (Εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ για τις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου).
Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, ακολούθησε σειρά ερωτημάτων, καθώς και ανταλλαγή απόψεων, δίνοντας την ευκαιρία σε 350 περίπου παρευρισκόμενους να κατανοήσουν βασικά σημεία του προγράμματος που έχρηζαν διευκρινίσεων.