Παρασκευή, Μαΐου 27, 2011

ροκ α μπίλι ο ζουμερός

Την παράσταση "Ροκ α Μπίλι ο ζουμερός" θα παρουσιάσει το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Μαίου στις 7 το απόγευμα η θεατρική ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Εμπορείου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου του Εμπορείου.
Η παράσταση δουλεύτηκε απο δυό ομάδες μαθητών, έχει δηλαδή δυό διανομές, κατα συνέπεια άλλα παιδιά θα την παρουσιάσουν το Σάββατο, άλλα την Κυριακή, ώστε να μπορέσουν τα περισσότερα παιδάκια να συμμετάσχουν.
Για την πραγματοποίηση των παραστάσεων συνεργάστηκαν οι δάσκαλοι του Σχολείου με την υποστήριξη του έμπειρου διευθυντή κ. Φραγκίσκου Λάβαρη και την θεατρική επιμέλεια της κ. Μαρίας Κολοβού, βιολόγου, μόνιμης εκπαιδευτικού της δευτεροβάθμιας εκπαίευσης, που εργάζεται στο γυμνάσιο της Μεσαριάς Σαντορίνης. Η ίδια, έχει μεταπτυχιακό με τίτλο "το θέατρο στην εκπαίδευση" απο του Trinity του Δουβλίνου, ενω εχει δουλέψει πολλά χρόνια με ομάδες νέων ανεβάζοντας ανεβάζοντας πρωτότυπες αλλά και κλασικές παραστάσεις. Μεταξύ των διακρίσεών της, παράστασή της έχει βραβευθεί σε πρόσφατο διαγωνισμό "σχολικής παράστασης" με τους μαθητές του Γυμνασίου των Φηρών.