Τετάρτη, Μαΐου 04, 2011

αχ, να την είχαμε και σε προφίλ..ή έχει να πέσει ρίζυ..

Μπόλικοι καθώς φαίνεται θα είναι οι γάμοι των Κινέζων επισκεπτών που θα πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι στην Σαντορίνη, μιας και δεν είναι λίγοι όπως μας λένε φίλοι απο τα ταξιδιωτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται και μάλιστα αποκλειστικά σε αυτόν τον κλάδο, όσοι κάτοικοι της "χώρας του Ανατέλοντος Ηλίου" επιθυμούν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης με φόντο την όμορφη και καταγάλανη καλντέρα.
Χθές Τρίτη 3 Μαίου στον χώρο εξω (όμως..) απο την Μητρόπολη των Φηρών πραγματοποιήθηκε μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή 11 ζευγαριών Κινέζων υπηκόων οι οποίοι έδειχναν ευτυχέστατοι και ενθουσιασμένοι για την επιλογή τους.
Άλλο τόσο κι εμείς, ως κάτοικοι του νησιού, που ύστερα απο συντονισμένες κι επίπονες προσπάθειες ετών κατορθώνουμε πλέον να αισθανόμαστε περήφανοι και να διαφημίζουμε το γεγονός! Κι αναφέρομαι βέβαια στην θετική έκβαση των προσπαθειών επαγγελματιών απο τον χώρο του τουρισμού στην προσέλκυση ξένων επισκεπτών για διακοπές ή ακόμη και για τον γάμο τους!
Όπως πάλι λένε άλλοι φίλοι, έχει να πέσει πολύ ρίζυ φέτος στην Σαντορίνη, το μισό θα το ρίχνουμε και το υπόλοιπο θα το βράζουμε...