Τετάρτη, Μαΐου 04, 2011

Κόκκινος - ενημέρωση

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου κ. Κόκκινος, το Σάββατο 30 Απριλίου 2011 πραγματοποίησε συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και τουριστικούς φορείς της Σύρου. Κατά τις συζητήσεις υπήρξε προβληματισμός για την πορεία του Καλλικράτη καθώς και για την πορεία της νέας τουριστικής περιόδου για τις Κυκλάδες, με δεδομένο ότι το διαθέσιμο εισόδημα των Ελλήνων τουριστών έχει συρρικνωθεί δραματικά.
Την Κυριακή 1η Μαΐου συναντήθηκε με τους περιφερειακούς συμβούλους κ. Μ. Δαδάο και Γ. Παπαμανώλη και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς στην πλατεία Μιαούλη. ¨Όπως αναφέρει στην
Μετά την εκδήλωση ο κ. Κόκκινος δήλωσε οτι,
«Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει την ελληνική κοινωνία και τους εργαζόμενους μπροστά σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα κοινωνικά τους δικαιώματα. Η κυβέρνηση που υποδούλωσε τη χώρα στο ΔΝΤ, οδηγεί τους εργαζομένους στην φτώχια, στην ελαστικοποίηση των εργασιακών τους σχέσεων, στην υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, στην κατεδάφιση των συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων, κάνοντας παράλληλα αρνητικά σχόλια για την απουσία απο την εκδήλωση κυβερνητικών παραγόντων και της περιφερειακής Αρχής.