Παρασκευή, Μαΐου 06, 2011

μάνα, μητέρα, μαμά - Νο2 το μηνυμα του βουλευτή Παναγιώτη Ρήγα

2/3 (δύο τους τρείς) μέχρι στιγμής, βουλευτές των Κυκλάδων, μας έχουν στείλει μηνύματα για την παγκόσμια ημέρα της μητέρας, που πέφτει πάντα την 2η Κυριακή του Μαίου...
Σήμερα ακολούθησε ο κ. Ρήγας ενω χθές μας έστειλε το μήνυμά του ο κ. Παπαμανώλης...
Το συμπέρασμα; οτι στην περίπτωση των Κυκλάδων, ακόμη κι αυτοί που κυβερνούν, (κι είναι πολύ μπίζι..) δεν ξεχνούν τις σημαντικές επετείους.. Εαν μας στείλει ανακοίνωση κι ο κ. Βρούτσης του άλλου κόμματος (και πάμε στους 3 στους 3 δηλαδή ) τότε θα μιλάμε ανταπόκριση ρεκόρ στην περιοχή μας...
(σημ. τόσο καλή που είναι η "μανούλα", κρίμα που την αφήνετε να δουλευει μέχρι τα 65 -και βάλε..-  και κρίμα που οι παιδικοί σταθμοί του κράτους δεν φτάνουνε  για να χωρέσουνε τα παιδάκια των οποίων οι μαμάδες θα θέλανε να βρούνε μια δουλειά..)

Σύμφωνα με το μηνυμα του κ. Ρήγα,
Η ημέρα τιμής που αφιερώνουμε στη μητέρα αποτελεί μια παγκόσμια αναγνώριση του ιερού της ρόλου και της σημαντικότατης και διαχρονικής της προσφοράς, όχι μόνο στην οικογένεια αλλά και στην κοινωνία, γενικότερα.
Η μητέρα είναι το θεμέλιο της οικογένειας, που με την κατάθεση ψυχής, την ανιδιοτελή αγάπη της, τη φροντίδα και τη στοργή της, αναθρέφει με αξίες τα παιδιά της, τα στηρίζει στις δύσκολες στιγμές, τα συμβουλεύει και τα νουθετεί, ώστε να γίνουν αυτάρκεις άνθρωποι και σωστοί πολίτες.
Η τιμή και ο σεβασμός εκ μέρους όλων μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να αντιπροσφέρουμε ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.