Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

επιμελητήριο - πρόσκληση

Στην επόμενή του ενημερωτική εκδήλωση μας καλεί το Επιμελητήριο Κυκλάδων που διοργανώνεται το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 17.15 στα γραφεία του Επιμελητηρίου στην Ερμούπολη, σε «ζωντανή» σύνδεση με τα γραφεία μας στα νησιά Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Μήλο, μέσω του συστήματος τηλε-διάσκεψης.
Το θέμα της εκδήλωσης είναι οι προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης απο τις επιχειρήσεις των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με την πρόσκληση,

Σε μια προσπάθεια να αντιπαλέψουμε την κατήφεια και τη μιζέρια των ημερών, αλλά και πιστεύοντας ακράδαντα πως σε μια τέτοια περίοδο κρίσης επιβάλλονται ειδικές προσαρμογές και ευέλικτες προσεγγίσεις, επιθυμούμε να προσδώσουμε στην εκδήλωση αυτή έναν ανάλογο χαρακτήρα, καλώντας μια εξέχουσα προσωπικότητα της Οικονομίας.
Ο διακεκριμένος οικονομολόγος, καθηγητής κ. Γιάννης Στουρνάρας, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (Ι.Ο.Β.Ε.)  το οποίο, ως ανεξάρτητος φορέας, επεξεργάζεται το στρατηγικό, 10ετές σχέδιο για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας, θα αναλύσει τις πραγματικές διαστάσεις της κρίσης, τις ενδεδειγμένες για την αντιμετώπιση της πολιτικές και, επιπλέον, θα προτείνει πως οι Κυκλαδικές επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν την δύσκολη περίοδο την οποία διανύουμε.