Δευτέρα, Φεβρουαρίου 14, 2011

δημοτική οργάνωση ΝΔ - μεθεόρτια ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου σχετικά με την εκδήλωση καθώς και το πρόγραμμα και περιεχόμενο των συναντήσεων στελεχών της ΝΔ που επισκέφθηκαν την Σαντορίνη (με αφορμή την γιορτή) μας έστειλε η δημοτική οργάνωση της ΝΔ.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης,

Το Σάββατο 12/2/2011 και ώρα 18:00 στη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Δαίδαλος η Δημοτική Οργάνωση Ν.Δ Θήρας διοργάνωσε εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικη πίτας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν : η Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ κ. Γιώργος Λουλουδάκης και ο Περιφερειάρχης της Ν.Δ στο Νότιο Αιγαίο κ. Χρήστος Κασσαλιάς.

Την Παρασκευή το απόγευμα και το πρωί του Σαββάτου η Τομεάρχης Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών κ. Γιάννης βρούτσης συναντήθηκαν με το Σύλλογο Κρητών Θήρας ,τον Δήμαρχο Θήρας ,τον Σύλλογο Ξενοδόχων Θήρας , τον Σύλλογο ενοικιαζομένων Δωματίων Θήρας και το Σωματείο Λεμβούχων Θήρας , την Ένωση Θηραϊκών Προϊόντων όπου ενημέρωσαν και ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν τον Τουρισμό και την Οικονομία του νησιού όπως:
η διατήρηση του μοναδικού Θηραϊκού Αμπελώνα ,η ανάγκη κατασκευής Μαρίνας τουριστικών σκαφών , την καλύτερη λειτουργία των Αρχαιολογικών χώρων, εκλογίκευση των Αντικειμενικών Αξιών, η διατήρηση στα σημερινά επίπεδα των συντελεστών του Φ.Π.Α στα νησιά μας , η ανάγκη ίδρυσης Υπουργείου Τουρισμού και προτάσεις καταπολέμησης της γραφειοκρατίας στην ίδρυση και λειτουργία των επιχειρήσεων του τουρισμού.
Όλα αυτά τα θέματα οι Τομεάρχες της Ν.Δ υποσχέθηκαν ότι θα τα αναδείξουν στη Βουλή και θα απαιτήσουν από την κυβέρνηση την υλοποίηση τους.
Η Δημοτική Οργάνωση της Ν.Δ Θήρας ευχαριστεί όλους τους παρευρεθέντες.