Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

περιφέρεια - επιτροπή οικονομικών

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου μας ενημερώνει οτι η επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17-2-2011 και ώρα 11:00 στο Κατάστημα της Περιφέρειας (Πλατεία Ελευθερίας 1) στη Ρόδο με 8 θέματα. Την πρόσκληση υπογράφει ο Αντιπεριφεριάρχης και πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μακρυωνίτης.

Συμπληρωματικό.

Ο κ. Μακριωνίτης, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης υπογράμμισε ότι «Κυκλάδες και Δωδεκάνησα διαθέτουν έναν τεράστιο πλούτο, έχουν ομοιότητες και κοινά προβλήματα. Μας ενώνουν πολλά, παρά τις ιδιαιτερότητες του κάθε νησιού. Το κράτος οφείλει να πιστέψει στην αποκέντρωση» τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης, προσθέτοντας ότι προς την κατεύθυνση αυτή πιέζουμε καθημερινά, διεκδικώντας για τα νησιά μας με επικεφαλής έναν δυναμικό Περιφερειάρχη.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι και η επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα γίνει στη Ρόδο, παράλληλα με τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 3 Μαρτίου.
«Σκοπός μας είναι, η θεματολογία της Επιτροπής, ανεξάρτητα από το πού θα συνεδριάζει, να αφορά τον πολίτη, τα προβλήματα και την εξυπηρέτησή του», κατέληξε ο κ. Τζώρτζης Μακριωνίτης.