Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

σκακιστικός όμιλος Σαντορίνης

Ο "Σκακιστικός Όμιλος Σαντορίνης" (κατ 'αρχάς ξεκαθαρίζουμε οτι υπάρχει!) δραστηριοποιείται τα αρκετά τελευταία χρόνια στην Σαντορίνη, διδάσκοντας τους νέους και τις νέες του νησιού στο εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτό άθλημα και διοργανώνοντας τοπικούς και περιφερειακούς αγώνες.
Εδω και έναν χρόνο ο Σκακιστικός Όμιλος Σαντορίνης στεγάζεται σε αίθουσα του "κλειστού Γυμναστηρίου" όπου και πραγματοποιούνται τα μαθήματα καθώς και οι αγώνες μεταξύ των μελών του. Η εβδομαδιαία συνάντηση των μελών του Ομίλου πραγματοποιείται κάθε Σάββατο στις 5 το απόγευμα ενω τα μαθήματα παραδίδονται σε ομαδικά τμήματα καθώς και σε εξατομικευμένα ανάλογα με τις ανάγκες, καθ'όλη την διάρκεια της εβδομάδας, απογευματινές ώρες.
Για κάθε πληροφορία σχετικά με τις εγγραφές και την παρακολούθηση μαθημάτων ή αγώνων μπορείται να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του Ομίλου κ. Φρεντζά στο τηλ. 22860 27140

Ο "Σκακιστικός Όμιλος Σαντορίνης" μας ενημερώνει οτι διοργανώνει μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού, το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Γυμνάσιο του Εμπορείου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί και αναμένεται να διαρκέσουν 4 ώρες.