Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

πολιτιστικός σύλλογος Καμαρίου δραστηριότητες

Μονοήμερη εκδρομή στην Ανάφη διοργάνωσε για σήμερα Τρίτη 15 Φεβρουαρίου ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρίου «Άγιος Παγκράτιος». Η εκδρομή περιλαμβάνει εκκλησιασμό στην εκκλησία της Παναγίας της Καλαμιώτισσας, καφέ στο Μοναστήρι και περιήγηση στα χωριά του νησιού.


Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών μιας και ήταν περισσότερες από 60, γεγονός που οδήγησε σε σκέψεις για την διοργάνωση μιας νέας εκδρομής ώστε να συμμετάσχουν όσοι δεν μπόρεσαν στην σημερινή.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής η αναχώρηση έγινε με το πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος» στις 5.45 το πρωί και η επιστροφή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 16.30 το απόγευμα με το ίδιο πλοίο. Το κόστος της συμμετοχής για κάθε συμμετέχοντα «κατέβηκε» στα 10 ευρώ με την ευγενική υποστήριξη της εκδρομής από το ταξιδιωτικό γραφείο «Pelican Travel», το οποίο και ευχαριστεί ο Σύλλογος όπως επίσης και το ΚΤΕΛ Θήρας που ευγενώς διέθεσε δωρεάν λεωφορεία του για την μεταφορά των συμμετεχόντων από το Καμάρι στον Αθηνιό και το αντίστροφο στην επιστροφή.



Επίσης, ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρίου «Άγιος Παγκράτιος» μας ενημερώνει ότι σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον Αθλητικό Σύλλογο «Θύελλα Καμαρίου» διοργανώνουν για την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί εθελοντική φύτευση κατά μήκος ολόκληρης της παραλίας Καμαρίου του τοπικού φυτού «παγκράτιον» ή αλλιώς, «κρινάκι της θάλασσας». Στην εθελοντική πρωτοβουλία καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.