Παρασκευή, Απριλίου 15, 2011

οι Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Αγώνες 2011 στην Σαντορίνη

Μια πολύ σημαντική για τους λάτρεις του χώρου και όχι μόνον διοργάνωση αναμένεται να φιλοξενηθεί στην Σαντορίνη. Πρόκειται για τους «Αιγαιοπελαγίτικους Σκακιστικούς Ατομικούς και Ομαδικούς Αγώνες 2011» που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 26 Απριλίου - 1 Μαΐου 2011 στον όμορφο χώρο της Santo Wines, υπο την διοργάνωση των μελών και κυρίως του προέδρου του Σκακιστικού Ομίλου Σαντορίνης κ. Φρεντζά.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας παρείχε ο Σκακιστικός Όμιλος Σαντορίνης,

Οι Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Ομαδικοί Αγώνες θα περιλαμβάνουν το Πρωτάθλημα Αιγαίου, το Κύπελλο Αιγαίου, το Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, το Πρωτάθλημα Γυναικών καθώς και το Πρωτάθλημα Ράπιντ ενώ οι Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Ατομικοί Αγώνες Παίδων - Κορασίδων τα Ατομικά Πρωταθλήματα Ράπιντ και Μπλιτς.

Τους αγώνες συνδιοργανώνουν η ΤΕΣΣ Αιγαίου, ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Σαντορίνης, ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Σαντορίνης (ΔΑΟΣ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
Την ευθύνη της διεξαγωγής των αγώνων θα έχει η Οργανωτική Επιτροπή, η οποία θα συγκροτηθεί από έναν εκπρόσωπο κάθε σωματείου, το οποίο θα συμμετάσχει σε μία τουλάχιστον διοργάνωση. Μέχρι τη συγκρότηση της Οργανωτικής Επιτροπής, τα διάφορα θέματα θα αντιμετωπίζονται από την ΤΕΣΣ Αιγαίου και τον ΑΣΟ Σαντορίνης. Τον συντονισμό των ενεργειών έχει αναλάβει ο αντιπρόεδρος της ΤΕΣΣ Αιγαίου και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΟ Δημήτρης Σιαμέτης.
Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο πρόεδρος του ΑΣΟ Σαντορίνης Παναγιώτης Φρεντζάς.
Οι διαιτητές θα οριστούν από την ΤΕΔ Αιγαίου, ύστερα από πρόταση του ΑΣΟ Σαντορίνης.
Το πρόγραμμα θα είναι πολύ πυκνό και θα περιλαμβάνει αγώνες πρωί και απόγευμα (οι συναντήσεις για το Κύπελλο και για το Ομαδικό Παίδων – Κορασίδων θα γίνονται ταυτόχρονα), ενώ οι ατομικοί αγώνες θα παίζονται μεσημέρι ή βράδυ.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων και τα συστήματα υπο τα οποία θα διεξαχθούν μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα : http://santochess.blogspot.com/

Περισσότερα στοιχεία για το αγωνιστικό μέρος, την μετάβαση και την διαμονή των παικτών μπορούν να πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι από τον διευθυντή Αγώνων Παναγιώτη Φρεντζά, τηλ. 22860-27140 και 6949174698

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν οι εξής σύλλογοι:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ»
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΑΖΩΝΗΣ» ΚΑΛΥΜΝΟΥ
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΑΡΒΑΣΙΟΥ ΧΙΟΥ – ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «Ο ΦΑΡΟΣ»
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΛΕΡΟΥ «ΑΡΤΕΜΗ»
Σύλλογος Σκακιστών Ρόδου "Ιππότης" Ρόδου
Μεγάλος χορηγός αγώνων είναι η Blue Star Ferries ( http://www.bluestarferries.gr ), η οποία προσφέρει για τους σκακιστές και τις σκακίστριες των ομάδων του Αιγαίου δωρεάν εισιτήρια με τα πλοία της προς και από την Σαντορίνη.
Υποστηρικτές των αγώνων :
Nick the Greek jewellery, Φηρά, Σαντορίνη
Λειβαδάρος Γιώργος, λογιστικό γραφείο, Εμπορείο
Πρέκας Νικόλαος, χρωματοπωλείο- είδη υγιεινής, Εμπορείο
Νομικός Ευάγγελος, επιχειρηματίας, Πύργος
Εστία Πύργου