Τρίτη, Απριλίου 12, 2011

Γ. Παπαμανώλης - ενημέρωση

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή Κυκλάδων κ. Παπαμανώλη για το πρώτο (ζήτω!) Δελτίο Τύπου που μας έστειλε, μιας και ίσα με σήμερα α) δεν ξέραμε -και κατα συνέπεια δεν μπορούσαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο- για το πεδίο των δραστηριοτήτων του και β) λόγο της πολυνησίας της περιοχής μας ήταν δύσκολο να παρακολουθούμε το έργο του.
Ευχόμαστε να υπάρξει και συνέχεια. Στο κάτω κάτω, βουλευτές είναι, δημόσιο είναι το πεδίο της δράσης τους, οφείλουν που και που να ενημερώνουν και τον κόσμο ώστε α) και να μην "τρέχουμε" κι εμείς οι δημοσιογράφοι σε χίλιες δυό πλευρές μπας και βγάλουμε το ψωμάκι μας και β) να τρώνε κι ενα κομμάτι ψωμάκι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, ενημερώνοντας εμας, τους πρώτους... σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή...
Αν η φωτογραφία αρέσει σε κάποιους, εμάς, μας περισσεύει. Εδω ισχύει το "περί ορέξεως.." κι εμείς ως γνωστό πάμε μονο για το ψωμάκι...

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, ο κ. Παπαμανώλης επισκέφθηκε την Άνδρο και παρακολούθησε τα εγκαίνεια του νέου Δημαρχείου.
Κατά την παραμονή του στο νησί είχε επαφές και ενημέρωση τόσο από τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Γιάννη Γλυνό, όσο και με τον Υποδιοικητή της 2ης ΔΥΠΕ κ. Σωτήρη Ζώτο και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου κ. Δημήτρη Τσιργή όπου και τους έθεσε τα μεγάλα προβλήματα που παρουσιάζουν οι Μονάδες Υγείας στα νησιά μας, και την ανάγκη για λήψη άμεσων μέτρων προς αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας τους.