Πέμπτη, Απριλίου 14, 2011

best western - ευχαριστίες στο Γυμνάσιο της Μεσαριάς

Ο τίτλος του μηνύματος αναφέρει οτι "πρέπει και τα καλά να δημοσιοποιούνται" κι εμείς, δεν έχουμε κανέναν λόγο να διαφωνήσουμε....

Το οτι η Σαντορίνη είναι ένας τουριστικός προορισμός που δέχεται ταξιδιώτες - μαθητές σχολείων που κάνουν την καθιερωμένη ετήσια 5θήμερη εκδρομή τους είναι γνωστό. Τουλάχιστο περισσότερο γνωστό απ' το οτι και οι Σαντορινιοί μαθητές πηγαίνουν κάθε χρόνο την πενθήμερη εκδρομή τους σε άλλα νησιά ή πόλεις. Επίσης, είναι γνωστό, οτι σε κάποιες περιπτώσεις ως "ταξιδιώτες" οι μαθητές των 5θήμερων εκδρομών είναι φασαριόζοι και κάνουν ζημιές στα ξενοδοχεία στα οποία καταλύουν. Κάτι που μπορούν να πιστοποιήσουν και ντόπιοι ξενοδόχοι, οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις έχουν εκφράσει παράπονα..
Στην περίπτωσή μας όμως έχουμε να αναφερθούμε σε κάτι διαφορετικό.
Στις ευχαριστίες, για τις οποίες ενημερωθήκαμε, από πλευράς της διεύθυνσης του ξενοδοχείου Best Western Hotel Museum της Αθήνας προς τον διευθυντή και τους μαθητές του Γυμνασίου της Μεσαριάς οι οποίοι το επέλεξαν στην πρόσφατη παραμονή τους στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την επιστολή που λάβαμε με αποδέκτη τον κ. Αρμάο και τους καθηγητές του γυμνασίου της Μεσαριάς,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ξενοδοχείο Best Western Hotel Museum για την εκδρομή των μαθητών σας στην Αθήνα.
'Έχοντας δυστυχώς αρνητικές εντυπώσεις από μαθητές σχολείων που σε περασμένες περιόδους πέρασαν από τα ξενοδοχεία μας, και οι οποίοι όχι μόνο αναστάτωσαν τους υπόλοιπους πελάτες αλλά έκαναν και ζημιές με αποτέλεσμα να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί και αυστηροί για την αποδοχή κρατήσεων για σχολεία, θέλω να σας πληροφορήσω ότι κατά την παραμονή των μαθητών σας στο ξενοδοχείο Best Western Hotel Museum η συμπεριφορά τους ήταν άψογη και επέδειξαν συμπεριφορά ενηλίκων - σοβαρών ατόμων που σέβονταν τον χώρο και τους υπόλοιπους πελάτες.
Αυτό με κάνει να σκεφτώ ότι η προσπάθεια σας εκτός από το να δίνετε τις γνώσεις που παρέχονται στα σχολεία είναι ότι δημιουργείτε και σωστούς πολίτες στην κοινωνία.