Παρασκευή, Απριλίου 15, 2011

Εβδομάδας Εξυπνης Ενέργειας στην Αμοργό

Στα πλαίσια της "Εβδομάδας Εξυπνης Ενέργειας" της Ευρωπαικής Ενωσης, το ξενοδοχείο Αegialis Hotel & Spa στην Αμοργό, και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Θολαρίων, διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά, ένα τριήμερο αφιερωμένο στις Εναλλακτικές μορφές Ενέργειας, και στην προστασία του Περιβάλλοντος, στις 10, 11 και 12 Απριλίου.
Ομιλητές, ήταν ο μηχανολόγος κύριος Ιωάννης Οικονομίδης, που ανέπτυξε πως μπορεί η Αμοργός να γίνει ένα "Πράσινο νησί" και ο κύριος Δημήτρης Μερτζανίδης, ειδικός σε θέματα ανακύκλωσης.
Ο κύριος Μερτζανίδης και η κυρία Ειρήνη Γιαννακοπούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου και διευθύντρια του ξενοδοχείου Αιγιαλίς, επισκεύθηκαν όλα τα Δημοτικά Σχολεία και το Γυμνάσιο της Αμοργού, και ενημέρωσαν τους μαθητές για την μεγάλη σημασία της Ανακύκλωσης στην προστασία του περιβάλλοντος, προβάλλοντας συγχρόνως και σχετικά βίντεο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιό του μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Γιαννακοπούλου στο τηλέφωνο 22850 73393 & 73107