Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2014

αντιπρόεδρος της International Boatmen’s Linesmen’s Association (IBLA) εξελέγει ο πρόεδρος της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης, Μάκης Κανακάρης

Κατά την διάρκεια της φετινής της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεβρίου στην Καλαβρία της Ιταλίας, η International Boatmens Linesmens Association (IBLA) πραγματοποίησε τις εκλογές της στις οποίες έθεσε υποψηφιότητα και εξελέγει αντιπρόεδρος ο πρόεδρος της «Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης» κ. Κανακάρης με ευρεία μάλιστα διαφορά έναντι των συνυποψήφιών του κι έχοντας νωρίτερα την πλήρη αποδοχή τους.

Πρόεδρος εξελέγει ο Marco Mandirola από πλευράς της χώρας που φιλοξένησε την Γενική Συνέλευση.

Η εκλογή του κ. Κανακάρη από ελληνικής πλευράς στην θέση του αντιπροέδρου της IBLA κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική μιας και πέρα από την Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης, αναμένεται να εκπροσωπήσει αντίστοιχες ενώσεις στην Ελλάδα, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τάσεις σε διεθνές επίπεδο στον χώρο και ενημερώνοντάς τες γι αυτές καθώς και να θέσει ζητήματα που τις απασχολούν.

Στην (IBLA) συμμετέχουν ενώσεις λεμβούχων και λιμενεργατών από την Αμερική, το Βέλγιο, την Κροατία, την Αγγλία, την Φιλανδία, την Γαλλία την Γερμανία, την Ιταλία, την Μάλτα, την Ολλανδία, την Νορβηγία, την Σκωτία, την Ισπανία, την Σουηδία και άλλες χώρες.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μελών της αλλά και του ενδιαφερόμενου κοινού η IBLA είχε αναφερθεί στην ναυπήγηση του «Γαρμπή» αναρτώντας το ακόλουθο βίνετο : http://www.ibl-association.com/4/the_union_boatmen_of_santorini_lauches_a_new_motorboat_garbis_6917377.html

Πηγή : http://www.ibl-association.com/4/ International Boatmen’s Linesmen’s Association (IBLA)