Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2014

με ομόφωνη απόφαση των προέδρων των δημοτικών διαμερισμάτων, πρόεδρος του Δ.Σ. του «Ιδρύματος Λούλας και Ευάγγελου Νομικού» (τελεφερίκ) ο κ. Κανακάρης

Ομόφωνη ήταν η απόφαση που προέκυψε από την συνεδρίαση της Παρασκευής 5 Σεπτεμβρίου με θέμα την ανάδειξη νέου Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου του «Ιδρύματος Λούλας και Ευάγγελου Νομικού», ευρύτερα γνωστού ως «τελεφερίκ».

Με την παρουσία όλων των νεοεκλεγέντων προέδρων των δημοτικών διαμερισμάτων της Σαντορίνης, η ομόφωνη απόφαση εξέλεξε τους εξής για το νέο Δ.Σ. του Ιδρύματος για την ερχόμενη πενταετία,

Πρόεδρος: Μάκης Κανακάρης, πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Φηρών,
Αντιπρόεδρος : Παρασκευάς Σαλίβερος, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Έξω Γωνιάς
Ταμίας : Γιάννης Ρούσσος - πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Καρτεράδου
Ανπληρωτής Ταμίας Νίκος Μαρτίδης - πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Μεσσαριάς

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θέση και τα καθήκοντα του Προέδρου του Δ.Σ. του «Ιδρύματος Νομικού» (τελεφερίκ) είναι, αντίστοιχα, γνώριμη και γνωστά, στον κ. Κανακάρη, με δεδομένο ότι τα έχει υπηρετήσει με επιτυχία σημειώνοντας σημαντικές προόδους και εισάγοντας καινοτομίες στην λειτουργία του τελεφερίκ, σε προηγούμενη θητεία του.


Το γεγονός αυτό άλλωστε ήταν ένα από τα πλέον σημαντικά κριτήρια με βάση τα οποία, ο κ. Κανακάρης, επελέγει ομόφωνα για την συγκεκριμένη θέση.