Σάββατο, Μαΐου 24, 2014

με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της expedia και της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22.5 η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η expedia ( http://www.expedia.com/ ) και η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στην αίθουσα και στους χώρους του Markezinis Suites στην Μεσαριά.

Στην κατάμεστη αίθουσα οι εκπρόσωποι της εταιρίας μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην αύξηση κατά 78% κρατήσεων και αφίξεων επισκεπτών που κατά μέσο όρο εμφανίζει φέτος η  Σαντορίνη σε σχέση με τα δεδομένα και αποτελέσματα της περσινής χρονιάς, του 2013.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της expedia η Σαντορίνη ως διεθνής δημοφιλής ταξιδιωτικός προορισμός, λόγο του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών της και της επίσης υψηλής τεχνογνωσίας των στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας, κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση και να διατηρήσει την θέση της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Κατά την διάρκεια της πολύ ενδιαφέρουσας ενημερωτικής εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τρόποι και ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές προώθησης των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο αλλά και στις πλατφόρμες της expedia καθώς και προτάσεις για την βελτίωση της διαδικτυακής εικόνας των επιχειρήσεων όπου αυτές προβάλλονται.

Μεταξύ των θεμάτων που παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν ήταν τα δεδομένα της online Ευρωπαϊκής Ταξιδιωτικής Αγοράς σήμερα, τα χαρακτηριστικά, το αντικείμενο και οι δυνατότητες συνεργασίας με την expedia, η λειτουργία του εργαλείου Expedia Traveler Preference, έξυπνες κινήσεις για την βελτίωση της online προβολής των επιχειρήσεων, καθώς και ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τα δεδομένα και χαρακτηριστικά της ταξιδιωτικής κίνησης στην Σαντορίνης.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της και με το ξεκίνημα της φετινής τουριστικής περιόδου, εύχεται σε όλους τους ξενοδόχους και επιχειρηματίες, καλό και αποδοτικό καλοκαίρι.

Για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης,

Το Δ.Σ.