Τρίτη, Μαΐου 20, 2014

ΕΠΑΜ Θήρας – πρόσκληση σε συζήτηση (21.5 , 21.00)

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) κατεβαίνει στις εκλογές για να αποτυπώσει τη δυναμική μιας άλλης Ελλάδας. Όχι της Ελλάδας της μιζέριας, της υποτέλειας, της κακομοιριάς, της αποβλάκωσης και της δουλοπρέπειας. Κατεβαίνει για να δείξει ότι υπάρχουν σκεπτόμενοι Έλληνες που δεν το βάζουν κάτω.

Οδεύοντας, λοιπόν, προς τις Ευρωεκλογές, τα μέλη και οι φίλοι του ΕΠΑΜ Θήρας σας καλούν στο εστιατόριο “ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”, την Τετάρτη 21 Μαΐου και ώρα 21:00, για να γελάσουμε, να προβληματιστούμε, να θυμηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις στην προβολή του πολιτικού ντοκιμαντέρ-παρωδίας “ΟΥΣΤ Καθάρματα”.

Ένα ντοκιμαντέρ που με πολύ σάτιρα, πολύ μουσική, αλλά και προπάντων με συγκλονιστικά πολιτικά και ιστορικά ντοκουμέντα, ξεκαθαρίζει με αποστομωτικό τρόπο τα σημαντικότερα πολιτικοκοινωνικά δρώμενα των τελευταίων δεκαετιών, για να καταλήξει στα πολιτικά παρατράγουδα, τα ανθρώπινα δράματα και τις Εθνικές παγίδες της μνημονιακής “Σωτηρίας”. Ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο οι υπεύθυνοι της τραγωδίας ουσιαστικά ξεσκεπάζονται από μόνοι τους και ο αξέχαστος Μαυρογιαλούρος αναλαμβάνει δράση, επιστρέφοντας από τη δεκαετία του ’60 για να καταγγείλει όλα όσα παραμένουν ίδια και απαράλλαχτα με αυτά που κάποτε τον ανάγκασαν από φιλότιμο να παραιτηθεί από Υπουργός, ευχόμενος ότι κάποτε θα βρεθεί ο ικανός που θα καθαρίσει επιτέλους αυτό το σάπιο Πολιτικό σύστημα.
Μιλήστε με συγγενείς, με φίλους, με γνωστούς. Είναι όλοι καλεσμένοι.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) Θήρας