Τρίτη, Μαΐου 20, 2014

«come to Santorini» ενα τραγούδι γραμμένο για την Σαντορίνη απο την Dara Bieber – είναι χαρούμενο και καλοκαιρινό, και σας το θυμίζουμε!

Σύμφωνα με ανάρτηση στις αρχές του καλοκαιριού του 2013, είχαμε αναφέρει πως …  http://www.exoumekaileme.com/2013/05/come-to-santorini-dara-bieber.html
Είναι ολοκαίνουργιο, είναι χαριτωμένο και.. είναι μοναδικό!

Πρόκειται για το «Come to Santorini» της Dara Bieber, το πρώτο τραγούδι γραμμένο αποκλειστικά για την Σαντορίνη και τραγουδισμένο από και για αυτή!
Κάτι που φαίνεται άλλωστε και στο χαρούμενο κλιπάκι το οποίο μπορείτε να δείτε εδω : http://www.youtube.com/watch?v=_LMH3j9mcso&feature=player_embedded

Το τραγούδι αναρτήθηκε στο youtube στις 23.5.2013 ενώ σύμφωνα με τα όσα σημειώνονται γι αυτό...
Είναι εμπνευσμένο απο το "Boyfriend" Song του Justin Bieber και φυσικά απο την Σαντορίνη και αφιερώνεται σε αυτήν, που χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο νησί του κόσμου..!

Inspired by Santorini and the magical Justin Bieber, we decided to create our own musical boyband-inspired dedication to The Best Island!

Όσο για το «αυθεντικό τραγούδι του Justin Bieber "Boyfriend"  μπορείτε να το δείτε και να το συγκρίνετε με αυτό της Dara εδω : http://youtu.be/4GuqB1BQVr4

Νομίζουμε πάντως οτι το «Come to Santorini» θα ακουστεί πολύ περισσότερο απο τον Bieber και φέτος το καλοκαίρι στο νησί...!

The Portl Website  http://www.theportl.com
The Portl Facebook http://www.facebook.com/ThePortl