Σάββατο, Μαΐου 24, 2014

Θεώνη Λειβαδάρου ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Σύμφωνα με το κείμενο της κ. Λειβαδάρου,

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ψήφισε και επέλεξε. Επέλεξε το νέο και άφθαρτο, το σύγχρονο. Επέλεξε την ελπίδα για την αναγέννηση των νησιών μας. Ο συνδυασμός του Κ. Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» πρότεινε λύσεις εφικτές και υλοποιήσιμες.

Έπεισε γιατί απαλλαγμένος από κομματικούς εναγκαλισμούς και αγκυλώσεις κοίταξε κατάματα στα προβλήματα της περιφέρειας και πρότεινε λύσεις. Τόλμησε! Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που τιμήσατε με τη ψήφο σας τον συνδυασμό και εμένα προσωπικά υπερψηφίζοντας την υποψηφιότητά μου. Σας διαβεβαιώνω κατά τον πλέον κατηγορηματικό και ειλικρινή τρόπο στη κάθε ψήφο στο πρόσωπο μου αποτελεί για μένα ένα συμβόλαιο ευθύνης και δέσμευσης ότι θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να βρεθεί στη θέση που πράγματι της αξίζει. Ο αγώνας είναι βέβαιο ότι δεν τελείωσε. Μόλις τώρα αρχίζει και όλοι μαζί είναι σίγουρο ότι θα πετύχουμε."

Σημειώνεται ότι η κ. Λειβαδάρου ήρθε πρώτη με 1.010 σε σταυρούς προτίμησης με τον συνδυασμό «Μπροστά το Ν. Αιγαίο», με δεύτερη την Ιουλία Καραμολέγκου με 991.


Πρώτος και με μεγάλη διαφορά σε σταυρούς προτίμησης από τον αντίπαλο συνδυασμό «Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» επανεξελέγει περιφερειακός σύμβουλος ο κ. Ηλίας Μάινας με 2413 σταυρούς έναντι 686 της δεύτερης εκλογικά Μαρίας Αργυρού.