Δευτέρα, Απριλίου 14, 2014

«Σαντορίνη Ενωτική πορεία» : με ανοιχτά χαρτιά ενώπιον όλων των πολιτών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού,

Η Σαντορίνη που όλοι κοπτόμαστε ότι της αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, τα νησιά μας που ενωμένα πλέον αναμένουν από την επόμενη Δημοτική Αρχή καλύτερη μεταχείριση, αναπτυξιακή, περιβαλλοντική, κοινωνική. Η περιοχή μας διανύοντας την κρισιμότερη φάση της χρονικής συγκυρίας των επερχόμενων μεταβολών, δεν καυχάται ότι έχει λύσει σημαντικά ζητήματα για να βρεθεί στην τροχιά των εξελίξεων από ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Μεγάλα θέματα έχουν συσσωρευτεί και αναζητούν επίμονα λύσεις, από τους αιρετούς διαχειριστές της. Χωροταξικός Σχεδιασμός, Υγεία, Διαχείριση Απορριμμάτων, Πολιτική Προστασία, Πύλες εισόδου, Ενέργεια και Φυσικοί Πόροι, Κυκλοφοριακό και αρκετά ακόμα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αυτών των εκλογών.

Στις 18 Μαΐου 2014, σε ένα μήνα από σήμερα καλούμαστε να αποφασίσουμε με την ψήφο μας για τα πρόσωπα που θα κληθούν να κάνουν πράξη τις προεκλογικές τους προτάσεις και δεσμεύσεις. Η απόφαση αυτή που δεσμεύει για τα επόμενα 5 χρόνια τον Τόπο δεν είναι μια απόφαση που θα παρθεί σε στενούς οικογενειακούς, επαγγελματικούς ή όποιους κοινωνικοπολιτικούς κύκλους.

Η "Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" καλεί τον νυν Δήμαρχο Θήρας και όλους τους διεκδικητές του τίτλου σε μια ανοιχτή, ξεκάθαρη συζήτηση παρουσία πολιτών στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης, ώστε να καταθέσουν οι επικεφαλής των συνδυασμών τις θέσεις τους, ενώπιον των πολιτών των νησιών μας και να δεχτούν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους του νησιού αλλά και κατοίκων. Ζητώντας την βοήθεια της κάλυψης από τα ΜΜΕ του νησιού μας ώστε αυτή η συζήτηση να φτάσει μέχρι και τον τελευταίο κάτοικο, το τελευταίο σπίτι, ώστε να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους τους συμπατριώτες μας να ενημερωθούν για τις προτάσεις μας.

Ο επικεφαλής της "Σαντορίνης Ενωτική Πορεία" Γ. Α. Χάλαρης αλλά και όλοι οι υποψήφιοι και φίλοι του συνδυασμού πιστεύουν ότι η εποχή που διανύουμε δεν αφήνει περιθώρια υπεκφυγών, επιβάλλοντας ανοιχτές διαδικασίες με ξεκάθαρες θέσεις μέσα από την άμεση επαφή με τους πολίτες των νησιών μας. Καταρρίπτοντας τα στεγανά που δημιουργούν οι κλειστές συγκεντρώσεις και οι όποιοι μονόλογοι, δήθεν επικοινωνιακού περιεχομένου, απαιτείται από τους υποψήφιους Δημάρχους,
"από εμάς όλους που ζητάμε σε λίγες μέρες την υπερψήφιση των παρατάξεων μας, να δώσουμε ένα διαφορετικό δείγμα γραφής, παρουσιάζοντας και τεκμηριώνοντας τις θέσεις που υποστηρίζουμε μπροστά σε όλους τους πολίτες που θα υπηρετήσουμε εάν εκλεγούμε".

Με εκτίμηση,  Γεώργιος Α. Χάλαρης Υποψήφιος Δήμαρχος Σαντορίνης