Τετάρτη, Απριλίου 16, 2014

ο Αργύρης Μενδρινός υποψήφιος με τον κ. Χατζημάρκο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού,

Ο Αργύρης Μενδρινός από την Αμοργό, θα δώσει την μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο, Γιώργου Χατζημάρκου.

«Η συμμετοχή μου στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, με το συνδυασμό Μπροστά το Νότιο Αιγαίο εκφράζει την αγάπη μου για την Αμοργό και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων αλλά και την επιθυμία μου να συνεισφέρω με προσωπική εργασία και φρέσκιες ιδέες. Στόχος μου είναι η ανάδειξη των προβλημάτων των νησιών αλλά και η προβολή της ομορφιάς, της ιστορίας και του πολιτισμού τους με σκοπό την ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού», δηλώνει ο Αργύρης Μενδρινός. 

Γεννημένος στην Αθήνα στις 23 Δεκεμβρίου του 1985, αποτελεί το 2ο παιδί της τρίτεκνης οικογένειας του Μιχάλη και της Βάσως Μενδρινού. Κατάγεται από τον Ποταμό Αιγιάλης Αμοργού, όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Κερατσινίου. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως εύζωνας της προεδρικής φρουράς. Έκτοτε εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο των κατασκευών.