Τετάρτη, Μαρτίου 05, 2014

“στα μονοπάτια του ονείρου” – ακόμη ένα βιβλίο με φόντο την Σαντορίνη

Πρόκειται για το μυθιστόρημα με τίτλο “Στα μονοπάτια του ονείρου” της Αντωνίας Βελισσαράτου, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου εξελίσσεται στην όμορφη αλλά και ρομαντική Σαντορίνη, έτσι όπως τουλάχιστο είναι ταυτισμένη συνειρμικά στο μυαλό των περισσοτέρων φίλων του νησιού.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 2013 από τις εκδόσεις Γαβιηλίδης και σύμφωνα με την περιγραφή του, “Όταν η Αθηνά γεύεται το πικρό ποτήρι της προδοσίας από τον άντρα που επρόκειτο να παντρευτεί, βλέπει τον κόσμο γύρω της να καταρρέει. Ένα ταξίδι στη Σαντορίνη φαίνεται να είναι το πρώτο βήμα προς τη λύτρωση. Μαζί της η Άρτεμις, παιδική της φίλη και στήριγμα της Αθηνάς, θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει τους δικούς της δαίμονες, όταν ένα καλά φυλαγμένο μυστικό αποκαλύπτεται και η ζωή της αλλάζει για πάντα.  Από τις χαοτικές ταχύτητες της μεγαλούπολης έως τον στάσιμο χρόνο του κυκλαδίτικου γαλάζιου, άνθρωποι με κοινή μοίρα εγκλωβίζονται στην αρένα της πραγματικότητας, όπου οι εφιάλτες ντύνονται όνειρα και τα όνειρα γεννιούνται από τις στάχτες του εφιάλτη, κι απ' όπου ο μόνος που θα καταφέρει να βγει ζωντανός είναι αυτός που θα νικήσει τον πιο ύπουλο αντίπαλο: τον εαυτό του. ..”

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Μαρτίου στην Αθήνα σε μια εκδήλωση τον γενικό συντονισμό της οποίας θα έχει ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Γκύζη στην Σαντορίνη ενώ το βιβλίο θα παρουσιάσουν η δημοσιογράφος Ιουλία Βελισσαράτου, ο συγγραφέας Αλέξανδρος Ντερπούλης και ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 3228839

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να δείτε εδώ : http://www.gavrielidesbooks.gr/showtitle.aspx?vid=1659