Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014

συνεχίζεται ο προγραμματισμός των δράσεων της δημοτικής κίνησης “ΕΜΕΙΣ”

Σύμφωνα με ενημέρωση από πλευράς μελών του συντονιστικού της δημοτικής κίνησης,

Στην ιδρυτική  συνέλευση της 29 Ιανουαρίου, εκλέχθηκε μετά από ψηφοφορία το συντονιστικό της κίνησης πολιτών, με σκοπό τη διαχείριση των θέσεων και του προγράμματος του νέου εγχειρήματος.
Στην συνέχεια το συντονιστικό προέβη στη καταγραφή των σημαντικότερων θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες του νησιού και την τοπική κοινωνία. Η καταγραφή αυτή περιλαμβάνει: 1. Αγροτικό (πρωτογενής παραγωγή), 2. Χωροταξικό, 3. Υγεία, 4. Διαχείριση απορριμμάτων, 5. Τουρισμός, 6. Πολιτική προστασία, 7. Κοινωνική αλληλεγγύη, 8. Εργασιακά

Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα αναμένεται η συζήτηση των παραπάνω θεμάτων και η κατάθεση και καταγραφή των απόψεων που υπάρχουν γι αυτά, με στόχο να καταγραφούν όσο γίνεται πληρέστερα και αναλυτικότερα οι γνώμες όλων.

Με δεδομένα και τα παραπάνω θέματα η επόμενη γενική συνέλευση της κίνησης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 18.00 με στόχο την συζήτηση και ψήφιση προγραμματικών βασικών θέσεων, πάνω στις οποίες θα βασιστούν οι επόμενες κινήσεις της πρωτοβουλίας πολιτών Σαντορίνης ΕΜΕΙΣ.