Παρασκευή, Μαρτίου 07, 2014

"Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" - νέα ονόματα στην δημοσιότητα

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού,

Η παρουσίαση των υποψηφιοτήτων από τον συνδυασμό του Γ. Α. Χάλαρη "Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" συνεχίζεται, με την ανακοίνωση δέκα ακόμα συμπατριωτών μας που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο. Με συνέπεια στην αρχική εξαγγελία ότι κάθε εβδομάδα και μέχρι την ολοκλήρωση της λίστας θα δίνονται ονόματα στη δημοσιότητα, ο συνδυασμός προχωρά στην 2η ομάδα υποψηφίων.

Πληροφορίες για τις νέες υποψηφιότητες και βιογραφικά στοιχεία δημοσιεύονται παράλληλα με την δημοσιοποίηση στα τοπικά δίκτυα και ΜΜΕ, στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του συνδυασμού www.santorinienotikiporia.gr . Με αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι είναι οι εξής: Βλάχος Μανώλης, Δανασής Μάρκος, Καραμολέγκου Ιωάννα, Κουντούρης Γεώργιος, Πετίνη Μαριάννα, Ρενιέρης Γεώργιος, Ρούσσος Ιωάννης, Ρούσσου Άρτεμης, Ρούσσου Ιωάννα και Τσαντάκη Μαρία.
Συνάντηση των Ομάδων για Πολιτισμό και Παιδεία

Με διαδοχικές συναντήσεις των Ομάδων Δουλειάς, Πολιτισμού & Αθλητισμού και Παιδείας συνεχίστηκε ο διάλογος στο Εκλογικό Γραφείο του συνδυασμού "Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" αυτή την εβδομάδα. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη το απόγευμα, με αρχικές εισηγήσεις στο πλαίσιο της ανάδειξης των κορυφαίων θεμάτων που θα αποτελέσουν τον κορμό του προγράμματος που έχει αναγγελθεί ότι θα τυπωθεί και θα κυκλοφορήσει το πρώτο 10ημερο του Απρίλη. 

Η Ομάδα Πολιτισμού στην πρώτη της συνάντηση την Τετάρτη 05/03, επεξεργάστηκε το πλάνο του προγράμματος Πολιτισμού, με την παρουσία του Γιώργου Χάλαρη και την ιεράρχηση των θεμάτων, ενώ προχώρησαν και στην καταγραφή των αδυναμιών που παρουσιάζει σήμερα η Σαντορίνη σε Πολιτιστικές βάσεις.

Η Ο.Δ. Πολιτισμού στην προσπάθεια της να διευρύνει το θεματικό περιεχόμενο καλεί όσους καλλιτέχνες και δημιουργούς επιθυμούν να καταθέσουν τις απόψεις τους, να επικοινωνήσουν με τον συνδυασμό στο τηλ. 22860 36148 ή να επισκεφθούν τα γραφεία στον Καρτεράδο (απέναντι από το γήπεδο του Πανθηραϊκού).