Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2013

επιμελητήριο Κυκλάδων : ενημέρωση για το Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)»

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σας ενημερώνει για το Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)», το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη δημιουργία των αναγκαίων προϋποθέσεων για την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας κυρίως των μικρομεσαίων αλλά και των μεγάλων επιχειρήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με ένα από τα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας- Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας – καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα:

«ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΙΙ)»
Το Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα και  Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του ΕΣΠΑ 2007-2013 και αποσκοπεί στη δημιουργία των αναγκαίων προϋποθέσεων για την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας κυρίως μικρομεσαίων αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων, σαν βασική επιλογή για την αναβάθμιση της παραγωγικής βάσης της χώρας προς αγαθά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Για πληροφορίες και αιτήσεις σχετικά με τα προγράμματα μπορείτε να επισκεφθείτε τις σελίδες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (www.ypoian.gr ), της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας (www.ggb.gr ), της ΕΥΔ ΕΠΑΕ (www.antagonistikotita.gr ), του ΕΦΕΠΑΕ (www.efepae.gr ), του ΕΣΠΑ (www.espa.gr ), καθώς και των εταίρων του ΕΦΕΠΑΕ .