Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2013

με προβλήματα η λειτουργία των υπηρεσιών του Δημοσίου (24-25.9)

Με προβλήματα αναμένεται να λειτουργήσουν την Τρίτη και την Τετάρτη 24 και 25 Σεπτεβρίου οι δημόσιες υπηρεσίες λόγο της απεργίας της ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις της,
Ο αγώνας διαρκείας που ξεκίνησαν όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές -πολιτικές που διαλύουν τις Δημόσιες και Κοινωνικές Υπηρεσίες, καταργούν τα εργασιακά δικαιώματα και οδηγούν στην απόλυση και την ανεργία τους εργαζόμενους- συνεχίζεται με νέες κινητοποιήσεις για δεύτερη συνεχή εβδομάδα.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., μετά τη μεγάλη επιτυχία της 48ωρης Απεργίας και των Απεργιακών Συγκεντρώσεων της προηγούμενης εβδομάδας, συνεχίζει τον αγώνα με νέα 48ωρη Απεργία, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Με προβλήματα αναμένεται να λειτουργήσουν οι εφορίες όλης της χώρας καθώς οι εφοριακοί συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημοσιές Οικονομικές Υπηρεσίες  βασική διεκδίκηση των εφοριακών είναι να σταματήσουν οι απολύσεις και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ) στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων προκηρύσσουν τρίωρη στάση εργασίας για σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια Μέσα Ενημέρωσης, όλης της χώρας.