Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2013

σύλλογος Κρητών Σαντορίνης «το Αρκάδι» - πρωτοβουλία για την επίσκεψη στην Σαντορίνη της ομάδας «γιατροί του Αιγαίου» για την πραγματοποίηση δωρεάν ιατρικών εξετάσεων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης που υπογράφει ο κ. Ορφανός,

Μετά την συνεννόηση και την σύμφωνη γνώμη του Κ.Υ. Θήρας, του Αντιδημάρχου του Δήμου Θήρας κ. Καφούρου, την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Ίδρυμα Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού, την βοήθεια του συλλόγου στήριξης του Κ.Υ. Θήρας – Νοσοκομείου, και της Ένωσης λεμβούχων Θήρας,

Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιούμε προσπάθειες να μεταβεί στην Σαντορίνη και την Θηρασιά η εθελοντική ομάδα «γιατροί του Αιγαίου».

Οι ιατροί θα μεταβούν σε όλα τα σχολεία της Σαντορίνης και της Θηρασιάς ενω θα πραγματοποιήσουν και απογευματινά ιατρεία εξετάζοντας όσους επιθυμούν να εξεταστούν εντελώς δωρεάν.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό στην Σαντορίνη αναμένεται να μεταβούν 32 γιατροί, στην πλειοψηφία τους πανεπιστημιακοί, 20 διαφορετικών ειδικοτήτων, ενώ στόχος μας είναι να φιλοξενήσουμε και την κινητή μονάδα μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης για να πραγματοποιήσει εντελώς δωρεάν μαστογραφίες σε όσες γυναίκες το επιθυμούν.

Η επίσκεψη της αποστολής των γιατρών θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 12 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.