Δευτέρα, Ιανουαρίου 14, 2013

νέων διοικητών συνέχεια από το Υπ. Ανάπτυξης

Από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοινώθηκε η τοποθέτηση νέων διοικήσεων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ ΑΕ) και στις θυγατρικές εταιρίες (ΚΕΚ ΕΛΤΑ, ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ).

Οι νέοι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι είναι οι εξής:
ΕΛΤΑ ΑΕ : Νέος Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και Διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ.Κωνσταντίνος Μελαχροινός, Οικονομολόγος, του Πανεπιστημίου  Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακων τίτλων σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ινστιτούτου του Montpelier με ειδίκευση στην Περιφερειακή Ανάπτυξη.
ΚΕΚ ΕΛΤΑ : Νέος Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και Διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και  Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πειραιά. Κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ : Νέος Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και Διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ.Ορέστης Μεσοχωρίτης, Πολιτικός μηχανικός, με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστημίο Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών του Πανεπιστημίου του Liverpool.