Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2012

ακίνητο για την στέγασή της αναζητά η δημοτική επιχείρηση “Γεωθήρα”

Σε δημοπρασία για την μίσθωση ακινήτου για την στέγαση των υπηρεσιών της αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα η δημοτική επιχείρηση του Δήμου Θήρας, Γεωθήρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Η Γεωθήρα ενδιαφέρεται να μισθώσει ένα έτοιμο προς χρήση οίκημα,  εμβαδού από 90 μέχρι 130 μ2, στην περιοχή του Δήμου Θήρας και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των πέντε (5) χλμ. από το κτίριο διοίκησης του Δήμου Θήρας στην Δημοτική Κοινότητα Θήρας (Φηρά), με σκοπό τη στέγαση των υπηρεσιών της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 46/2012 Απόφαση της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε., στην οποία έχει συμπεριληφθεί λεπτομερής Διακήρυξη των όρων αυτής.
Η επιλογή του εκμισθωτή θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης τη Χαμηλότερη Προσφορά, ενώ η δαπάνη θα καλυφθεί από ιδίους πόρους της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε.
Καλούνται, όσοι επιθυμούν και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην δημοπρασία, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως και την Τρίτη, 18/12/2012 και ώρα 15:00, υποβάλλοντας προσφορά στην οποία θα περιγράφεται λεπτομερώς το προσφερόμενο ακίνητο.
Αντίτυπα της λεπτομερούς Διακήρυξης και των λοιπών πληροφοριακών στοιχείων για τη συμμετοχή στη δημοπρασία διατίθενται από τα γραφεία της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. κατά τις εργάσιμες ημέρες και από τις 08:00 π.μ. έως τις 03:00 μ.μ., αρμόδιος υπάλληλος κος Βάιλας Γεώργιος (Τηλ. 22860-23021, Φαξ 22860-23031).

Πληροφορίες σχετικά με το έργο της επιχείρησης μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα της στην διεύθυνση : http://www.geothira.gr/