Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2012

προσπάθειες για την λειτουργία πολιτιστικού κέντρου ΑΜΕΑ στην Σαντορίνη

Για τους σκοπούς της ίδρυσης του Πολιτιστικού κέντρου ΑΜΕΑ στην Σαντορίνη μίλησε σήμερα (26.11) στον Σαντορίνη 106.4 η κ. Κατίνα Φουστέρη, παρέχοντας παράλληλα στους ακροατές του σταθμού αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες που θα μπορεί να προσφέρει ο χώρος καθώς και για τις δυνατότητες οικονομικής υποστήριξής του από φορείς και ιδρύματα.

Σε πρώτη φάση ως προϋπόθεση για την συνέχιση και πορεία των δράσεων για την δημιουργία του χώρου, είναι η ύπαρξη ενδιαφέροντος από πλευράς των πολιτών – κατοίκων του νησιού.
Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Ρ/Σ Σαντορίνη 106.4 στο τηλέφωνο 22860 24500 09.00 – 14.00 Δευτέρα – Παρασκευή.

Η συνέντευξη της κ. Φουστέρη θα μεταδοθεί σε επανάληψη τις προσεχείς ημέρες, σε μέρα και χρόνο για τα οποία θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανάρτηση.   

Προσπάθεια για την ίδρυση και λειτουργία ενός πολιτιστικού χώρου ΑΜΕΑ στην Σαντορίνη καταβάλει το τελευταίο διάστημα η κ. Κατίνα Φουστέρη, καλώντας, στο πλαίσιο της ονομαστικής καταγραφής τους και της καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, τους κατοίκους που αντιμετωπίζουν κινητικά, και όχι μόνο, προβλήματα, να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και δηλώσουν το ονοματεπώνυμό τους και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.