Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2012

ευχαριστίες στους συνεργάτες του από το πολιτιστικό χωριό «Η Σαντορίνη που έφυγε»

Σύμφωνα με το κείμενο,

Ολοκληρώνοντας στις αρχές Νοεμβρίου, την πρώτη χρονιά λειτουργίας του Πολιτιστικού Χωριού «Η Σαντορίνη που έφυγε» και  της ενεργής συμμετοχής του στον χώρο του Τουρισμού και του Πολιτισμού της Σαντορίνης, θα θέλαμε αρχικά να ευχαριστήσουμε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τους εξωτερικούς συνεργάτες που στήριξαν τις προσπάθειές μας και συνέβαλαν στην επιτυχία και την πραγματοποίησή τους, παρά τις δυσκολίες λόγω της πολύπλευρης κρίσης που βιώνει η χώρα μας.

Κάνοντας έναν γενικό απολογισμό του καλοκαιριού που πέρασε, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε όλες τις πολιτιστικές/ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που είχαμε προγραμματίσει εξ’ αρχής, αλλά και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώσαμε για δεύτερη χρονιά στο χώρο μας, με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή, σε ορισμένες περιπτώσεις, ανταπόκριση του κόσμου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κόσμο που μας στήριξε και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι εξής εκδηλώσεις :

20 & 21 Ιουλίου “Γλέντι στο χωριό μου” με τον Σαμψών Φύτρο και το συγκρότημα «Απρόβλεπτοι». Και τις δυο βραδιές πραγματοποιήθηκαν δυο απρόβλεπτα γλέντια με ζωντανή μουσική, φαγητό και πολύ χορό.
28 & 29 Ιουλίου “ 1st Zumba Weekend” Παρά το γεγονός ότι η ZumbaR είναι καινοτομία στον χώρο της Γυμναστικής που εμφανίστηκε και στην χώρα μας και για αυτό λίγοι την έχουν ως τώρα δοκιμάσει , το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και με μια διήμερη γιορτή με πολύ χορό, γνώρισε με μεγάλο ενθουσιασμό την ιδιαίτερη τεχνική της Zumba Fitness , ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!
1 Αυγούστου Εγκαίνια της πρώτης Santorini Biennale of Arts με θέμα "Παρελθόν και Νοσταλγία". Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το νέο αυτό πολιτισμικό γεγονός του νησιού με επίκεντρο και τον χώρο μας.
3 Αυγούστου τραγουδήσαμε για το φεγγάρι μαζί με το συγκρότημα A Capella.
14 Αυγούστου για δεύτερη χρονιά διοργανώσαμε μια λιτή βραδιά με τοπικά εδέσματα συμμετέχοντας στο διήμερο των τοπικών εκδηλώσεων για την μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας.
25 Αυγούστου “ Βραδιά με τις νοικοκυρές του Πύργου”. Την σκυτάλη δώσαμε για δεύτερη χρονιά στις νοικοκυρές του χωριού , οι οποίες με πολύ μεράκι και αγάπη ετοίμασαν τοπικά νησιώτικα φαγητά και γλυκά και τα παρουσίασαν στον κόσμο που παρευρέθηκε. Την βραδιά άνοιξαν τα τοπικά χορευτικά σχήματα με ζωντανή μουσική. Η προσέλευση του κόσμου ακόμα και μετά την έναρξη της εκδήλωσης ήταν εντυπωσιακή. Το κοινό και οι επισκέπτες του νησιού αγκάλιασαν αυτή την βραδιά επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες που καταβάλαμε για το καλοκαίρι 2012.

Αναμφισβήτητα ήταν μια πολύ απαιτητική και ουσιαστική χρονιά για το Πολιτιστικό Χωριό « Η Σαντορίνη που έφυγε» την οποία η Διοίκηση και  τα μέλη της ομάδας του κατάφεραν να φέρουν εις πέρας με επιτυχία και κάνοντας μια σημαντική αρχή για το μέλλον.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις και τους συνεργάτες που μας στήριξαν:
Αγροκήπιο ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,κ.Κατερίνα Ζαχαροπούλου & κ.Γιώργος Σκοπελήτης
Anastasia Princess Hotel,κ.Σταύρος Φύτρος & κ.Λευτέρης Φύτρος
Aqua Vista Ηotel, κ.Αλίνα Τσολακάκη & κ.Κατερίνα Μαβρουδή
Santorini Biennale of Arts 2012, κ.Κίκος Παπαδόπουλος, κ.Δήμητρα Τρογαϊδου & κ.Γρηγόρης Φράγκος
EKO MOTO FYTROS, κ.Αντώνης Φύτρος, κ.Μάρκος Φύτρος & κ.Γρηγόρης Φύτρος
HELLENIC SEAWAYS,κ. Ελένη Πετσετάκη
SELENE RESTAURANT,κ.Γιώργο Χατζηγιαννάκη & κ.Γιωργία Τσάρα
PLANESI, κ.Κατερίνα Μητροπία
TUI HELLAS, κ.Έλενα Κολονιάρη  & κ.Θωμάς Καρκαλέτσος

Καθώς και :
τον κ.Κίκο Παπαδόπουλο και την ομάδα του για την άριστη συνεργασία με κοινό σκοπό την πραγματοποίηση της πρώτης Santorini Biennale of Arts 2012.
τον πρόεδρο της Κοινότητας Πύργου, κ. Βαγγέλη Νομικό για την στήριξή του στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.
τους δημοσιογράφους κ.κ.Δημήτρη Πράσσο και Παναγιώτη Μυτιληναίο και την κ. Δέσποινα Αλεφραγκή που συνέβαλαν στην προβολή των δραστηριοτήτων που έλαβαν χώρα στο συγκρότημά μας και κάλυψαν όλες τις εκδηλώσεις.
τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου « ΕΣΤΙΑ» (για την υποστήριξή του στην κάλυψη του απαιτούμενου εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών της κάθε εκδήλωσης.)
τους κ.κ. Αντώνη Νικολόπουλο για την δημοσίευση του στην εφημερίδα Sport Day και Δημήτρη Μπαλή για την ραδιοφωνική προβολή  της εκδήλωσης Zumba Weekend.
τον κ.Δημήτρη Καλαμάρη για την δημοσίευσή του στην εφημερίδα Athens Voice σχετικά με την διοργάνωση της πρώτης Santorini Biennale of Arts 2012.
τον κ.Νίκο Αντερριώτη και την κ. Μυρτώ Μαλάμου για την διοργάνωση του βιωματικού εργαστηρίου με θέμα την Ακρόπολη, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο μας.

Η Διοίκηση και το προσωπικό της εταιρίας ευχαριστούν και πάλι όλους όσους στήριξαν το έργο του Πολιτιστικού Χωριού, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη επόμενη Τουριστική Χρονιά 2013.Μέχρι τότε μπορείτε να ενημερώνεστε για οποιαδήποτε νέα δραστηριότητά μας μέσα από την νέα ιστοσελίδα μας www.santorinimuseum.com  και την σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/SantoriniOfThePast?ref=hl 

Εκ μέρους της Διοίκησης και του προσωπικού,
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που στήριξαν την προσπάθειά μας.
Καλό Χειμώνα !