Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2012

Miss Tourism Greece 2012 στην Σαντορίνη

Σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουνίου είναι η πρώτη μέρα του τριήμερου Fashion Event  “Miss Tourism Greece 2012” που θα πραγματοποιηθεί στην Σαντορίνη
Η σημερινή πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Santo Wines, στις 20.30. 
Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνεργάζονται πολλά τοπικά καταστήματα ρούχων, αξεσουάρ, καλλυντικών καθώς και beauty treatment spots, τα οποία θα προβάλλουν τις φετινές καλοκαιρινές συλογές τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας “Sea and Sun Events”,

Η Sea andSun Events και η Models Academy διοργανώνουν τριήμερο (29 - 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου)   Fashion Event  “Miss Tourism Greece 2012” στην Σαντορίνη.

Σκοπός  της εκδήλωσης,  είναι να προβληθεί το νησί στα διεθνή και εγχώρια Μ.Μ.Ε καθώς και να προσφέρει την δυνατότητα σε μονίμους κατοίκους και επισκέπτες να δουν από κοντά, τις νέες collection ρούχων και αξεσουάρ των καταστημάτων του νησιού.
Η νικήτρια του ελληνικού διαγωνισμού, θα μετάσχει στο Miss Tourism international και θα είναι “Πρέσβειρα τουρισμού και ομορφιάς” της χώρας μας, στην χώρα διεξαγωγής του Διεθνούς Τελικού.
Το τριήμερο event θα διεξαχθεί σε τρία διαφορετικά σημεία του νησιού.
Στο οινοποιείο “SantoWines”, στο ξενοδοχείο “Caldera View Resort” στον κεντρικό δρόμο Ακρωτηρίου και στο ξενοδοχείο “Black Rose Suites” στον Περίβολο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Sea and Sun Events στα τηλέφωνα : 2286030384, 6987391111, 6972489728