Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2012

οι ακαδημίες του Πανιωνίου πήγαν Εμπορείο!


Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης τόλμησε και πέτυχε!
Συνεπείς στις προσπάθειές μας για ανάδειξη του αθλητισμού στο νησί μας, ο σύλλογός μας αφουγκράστηκε την ανάγκη να βρεθούμε κοντά στους νεαρούς αθλητές του μεγαλύτερου χωριού του νησιού και έκανε πράξη την δημιουργία τμήματος των ακαδημιών του συλλόγου στο Εμπορείο.


Στις πρώτες προπονήσεις του συλλόγου συγκεντρώθηκαν 14 αθλητές και αθλήτριες και ευελπιστούμε ακόμα περισσότεροι νέοι και νέες να βρεθούν κοντά μας στις επόμενες προπονήσεις.
Οι ακαδημίες στο κλειστό γυμναστήριο Θήρας συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς και οι νεαροί αθλητές του συλλόγου μας, με ενθουσιασμό συμμετέχουν στις καθημερινές πρωινές προπονήσεις. Το αθλητικό κλίμα, η οργάνωση του συλλόγου και η παιδαγωγική ικανότητα του προπονητή μας κ. Πρέκα Μηνά πέρα από τους αθλητές έχει κερδίσει και τα χαμόγελα των γονιών των μικρών μας φίλων.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ακαδημίες του συλλόγου, σας υπενθυμίζουμε πως η επόμενη περίοδος θα ξεκινήσει στις 16 Ιουλίου. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται πρωινές ώρες (10:00-12:00) στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Θήρας και απογευματινές ώρες (18:00-20:00) στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου Εμπορείου. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια των τριών πρώτων προπονήσεων κάθε περιόδου.

Για το ΔΣ, ο Πρόεδρος, Βλαβιανός Βαλάντης

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6946564842 Πρέκας Μηνάς και 6945885602 Διαμαντόπουλος Γιάννης και στο email: pgssanto@gmail.com 
Βρείτε μας στο facebook ως Panionios Santorinis