Το Επιμελητήριο Κυκλάδων και η Πρωτοβουλία «Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» μας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα "η κουζίνα του Αιγαίου" την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 και ώρα 17.00, στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στην Ερμούπολη με ομιλητές, τους:
Γιώργο Καλώστο, διευθυντή του προγράμματος "Aegean Cuisine" που θα μιλήσει με θέμα "Κρασί – Βασικό συστατικό μιας μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας", Γιώργο Φλούδα, Οινοχόος – Οινολόγος που θα μιλήσει με θέμα "Η Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα διαβατήριο για την παγκόσμια αγορά" και τον Νίκο Σαράντο, Chef, Ιδρυτή και υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Chef Club και της Euro-Toques Ελλάδος.
Γιώργο Καλώστο, διευθυντή του προγράμματος "Aegean Cuisine" που θα μιλήσει με θέμα "Κρασί – Βασικό συστατικό μιας μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας", Γιώργο Φλούδα, Οινοχόος – Οινολόγος που θα μιλήσει με θέμα "Η Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα διαβατήριο για την παγκόσμια αγορά" και τον Νίκο Σαράντο, Chef, Ιδρυτή και υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Chef Club και της Euro-Toques Ελλάδος.