Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2011

παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής στην Ρόδο

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 πραγματοποιήθηκε στο Αρχαίο Στάδιο Ρόδου η Τελετή Έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πρακτικής σκοποβολής. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση της Ελλάδας για φέτος, με τη συμμετοχή 64 χωρών και 1300 περίπου αθλητών.

Ένα εντυπωσιακό θέαμα, που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Κόντος, έχει σχεδιαστεί προκειμένου να ανοίξει τους Διεθνείς αυτούς Αγώνες, αξιοποιώντας το πολύτιμο καλλιτεχνικό δυναμικό του νησιού και τις δημιουργικές δυνάμεις, που για άλλη μία φορά θα αποκαλύψουν το ταλέντο και τις δυνατότητες τους, μετατρέποντας αυτή τη διοργάνωση σε μία ξεχωριστή εμπειρία στον εντυπωσιακό χώρο του Αρχαίου Σταδίου!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει video προβολές με 3D animation του Γιάννου Λάμπρου και της Αθηνάς Τσαγγάρη και ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που σκοπό έχει να περάσει μηνύματα για τον πολιτισμό της Ελλάδας, όχι μόνο τον αρχαίο ελληνικό αλλά και το σύγχρονο, καθώς η χώρα μας δεν έχει σταματήσει ποτέ να παράγει πολιτισμό παγκόσμιας αναγνώρισης, επιρροής και εμβέλειας.