Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2011

ευχαριστήριο οινοποιείου Κουτσογιαννόπουλου

Τις ευχαριστίες της σε όσους συνέβαλαν και την φετινή καλοκαιρινή τουριστική περίοδο ώστε να ολοκληρωθεί ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά για το παραδοσιακό “Σαντορινιό Γλέντι” που γίνεται κάθε Παρασκευή στο χώρο του οινοποιείου “Κουτσογιαννόπουλος” απευθύνει η διεύθυνση και το προσωπικό του οινοποιείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,
Για δέκατη χρονιά, οι επισκέπτες του νησιού κράτησαν στις αναμνήσεις τους, την οινολογική ιστορική διαδρομή μέσα από την επίσκεψη στο υπόσκαφο μουσείο οίνου της Σαντορίνης. Γεύτηκαν το αυθεντικό Σαντορινιό φαγητό από τον μπουφε μας, ήπιαν Σαντορινιό κρασί που παρέχεται χωρίς όριο, χόρεψαν σε νησιώτικους ρυθμούς υπό τους ήχους βιολιού και λαούτου και ένοιωσαν τι σημαίνει ζεϊμπέκικο ακούγοντας το μαγευτικό μπουζούκι, έσπασαν πιάτα στην πίστα, γεμάτοι απορία για το «αλλόκοτο» αυτό έθιμο και έφυγαν γεμάτοι χαμόγελα κρατώντας στη μνήμη τους και στις φωτογραφικές τους μηχανές, την οινολογική κουλτούρα και τον Ελληνικό τρόπο διασκέδασης.
Το οινοποιείο και το “Μουσείο Οίνου Κουτσογιαννόπουλος” καθώς και το τουριστικό γραφείο Water Blue εύχονται σε όλους καλό χειμώνα.