Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2011

εκπαιδευτικά προγράμματα απο το επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει νέα σειρά επτά (7) εκπαιδευτικών προγραμμάτων την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2011 σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται τόσο σε επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, όσο και σε εργαζόμενους των επιχειρήσεων, αλλά και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο και θα υλοποιηθούν στα 8 νησιά όπου το Επιμελητήριο διατηρεί γραφεία (Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σύρο και Τήνο).
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων προσφέρει στους ενδιαφερόμενους κατάρτιση υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος (τα συγκεκριμένα σεμινάρια έχουν αρχική αξία 150 - 200 ευρώ το καθένα).

Το πρόγραμμα που θα υλοποιηθούν είναι τα εξής:
Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών για εμπορικές επιχειρήσεις, η εικόνα του καταστήματος - Merchandising, Internet Marketing και σύγχρονες τάσεις, προώθηση ιστοσελίδων σε Μηχανές Αναζήτησης, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είσπραξη ανεκπλήρωτων οφειλών, τεχνικές εξυπηρέτησης και ικανοποίησης πελατών για τουριστικές επιχειρήσεις, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την Δικτυακή Πύλη του Επιμελητήριου Κυκλάδων www.e-kyklades.gr/articles/education  ή να απευθύνονται στο Τμήμα Επικοινωνίας (τηλ. 22810 82346, επιλογή 3, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: contact@cycladescc.gr), καθώς και στα γραφεία των νησιών σε Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.