Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2011

ανακοίνωση Χ. Κόκκινου για την συμπλήρωση 2 ετών απο τις τελευταίες εθνικές εκλογές

Δελτίο Τύπου για την συμπλήρωση 2 ετών απο την εκλογή του πασοκ στην κυβέρνηση (4.10) εξέδωσε ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου κ. Κοκκινος.


Σύμφωνα με αυτό (αναφέρουμε τα σημαντικότερα),

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 4/10/2009. Δύο χρόνια μετά ηχούν ως κακόγουστο αστείο οι ψεύτικες προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Παπανδρέου και των στελεχών του: «Λεφτά υπάρχουν…»
Σήμερα, 2 χρόνια μετά, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι κυβέρνηση μειωμένης λαϊκής αποδοχής και ανοχής. Το αποδεικνύουν όλες οι δημοσκοπήσεις και η λαϊκή οργή που εκφράζεται καθημερινά. Τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία δεν τήρησε καμία προεκλογική του δέσμευση, δεν πέτυχε κανέναν από τους στόχους που έθεσε, εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, διέσυρε και διασύρει την Ελλάδα στο εξωτερικό, υποθηκεύει την εθνική μας ανεξαρτησία, υποδούλωσε την χώρα στην Τρόικα, διόγκωσε το Δημόσιο Χρέος και καθημερινά εξαγγέλλει και εφαρμόζει αντιλαϊκά και άδικα μέτρα.
Η κοινωνία μας τελεί υπό διωγμό…Καταργήθηκαν βασικά υπουργεία με αναπτυξιακό και εθνικό χαρακτήρα, όπως Ναυτιλίας, Τουρισμού, Αιγαίου και Μακεδονίας – Θράκης. Όλοι οι τομείς της καθημερινότητας επιβαρύνθηκαν, οι δαπάνες για την Παιδεία, την Υγεία και το Κοινωνικό Κράτος μειώθηκαν, οι νησιωτικές πολιτικές έμειναν στις καλένδες, πολύτιμοι πόροι του ΕΣΠΑ 2007-2013 δεν αξιοποιούνται.