Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2011

για τους φίλους

"Για τους φίλους..Πόλ!" θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος του κειμένου που γράφτηκε για την εφημερίδα "το έθνος", πόσο μάλλον εαν αυτό γραφόταν εδω, στην Σαντορίνη.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στο κέντρο διαλογισμού "Osho Center" στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης που οραματίστηκε και δημιούργησε ο Πολύκαρπος Παναγιωτόπουλος.
Το Osho Center αποτελεί έναν δημιουργικό χώρο αναζήτησης επάνω στον διαλογισμό. Ο χώρος προσφέρεται και μάλιστα δωρεάν σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους μέσα απο την συγκεκριμένη τεχνική και φιλοσοφία.
Ο δημιουργός του χώρου είναι παράλληλα ιδιοκτήτης του επιτυχημένου μεζεδοπωλείου "ρακί" που λειτουργεί εδω και οκτώ χρόνια καθώς και του ολοκαίνουργιου Ιταλικού "Il Gioiello" που έκανε φέτος το ντεμπούτο του έχοντας εισπράξει εντυπωσιακά καλά σχόλια. Και τα δύο εστιατόρια βρίσκονται στην πλατεία στο Μεγαλοχώρι.
Για τους φίλους Πόλ λοιπόν και το σίγουρο είναι οτι πρόκειται για έναν απο τους αρκετούς, είναι η αλήθεια, ανθρώπους που ερωτεύτηκαν την Σαντορίνη, πλήν όμως απο τους λίγους που ειλικρινώς και βαθιά στην πορεία του χρόνου, την αγάπησαν, τόσο όσο, να μην θέλουν να αλλάξουν και πολλά πράγματα στον "χαρακτήρα και την φυσιογνωμία της.
Το παραπάνω κείμενο ανήκει στην ομάδα του "έχουμε και λέμε", το δημοσίευμα του "έθνους" με ημερομηνία 29 Σεπτεβρίου 2011, μπορείτε να το διαβάσετε εδω.