Σάββατο, Απριλίου 23, 2011

Βρούτσης - επίσκεψη στην Σαντορίνη

Έπίσκεψη στην Σαντορίνη πραγματοποίησε το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Απριλίου ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.


Κατα την διάρκεια της επίσκεψής του συνάντησε τον Δήμαρχο του νησιού κ. Νίκο Ζώρζο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης, κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα ενω επισκέφθηκε την Θηρασιά συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Βαρβαρίγο και τον Πρόεδρο της Δημ. Τ.Ο. Ν.Δ Σαντορίνης, κ. Ηλία Πελέκη.
Την Κυριακή 17 Απριλίου παρέστει στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορίου Σαντορίνης, όπου παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία ενω την ίδια ημέρα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Θήρας κ. Καφούρο και επισκέφθηκε την Οία συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Τοπ. Συμβουλίου Οίας.
Την Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 πήγε στην Αμοργό όπου συνάντησε τον Δήμαρχο Λευτέρη Βενιό και στην Σίκινο όπου συνάντησε τον Δήμαρχο Γιάννη Συρίγο.

Επίλογος (του δημοσιογράφου..)
Και καλά με τα δελτία Τύπου των επισκέψεων των πολιτικών στα χωριά που θυμίζουνε κάτι απο Μαυρογυαλούρο, το ακόμη πιο αστείο όμως είναι να υποθέσει κανείς πως θα ήταν αν εκδίδονταν δελτία Τύπου για τους εαυτούς και την παρέα μας... τον κυρ Κώστα συνάντησε πχ ο κυρ Γιάννης και παίξανε ενα ωραιότατο τάβλι κλπ...!
(αυτό το "Δημ. Τ.Ο. Ν.Δ" θα αργήσω να το ξεπεράσω....)!