Τρίτη, Απριλίου 19, 2011

επιμελητήριο Κυκλάδων - υλοποίηση νέων προγραμμάτων

Το «Επιμελητήριο Κυκλάδων» μας ενημερώνει για τα νέα, από πολύ ενδιαφέροντα έως .. απαραίτητα για πολλούς, εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία αναμένεται να υλοποιήσει το διάστημα Μάιος – Ιούνιος 2011.
Τα προγράμματα απευθύνονται σε επιχειρηματίες-μέλη του, εργαζόμενους σε αυτούς αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο και θα υλοποιηθούν σε : Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σύρο και Τήνο.
Επίσης, το Επιμελητήριο Κυκλάδων μας ενημερώνει ότι εξασφάλισε την συμμετοχή των ενδιαφερομένων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.
Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Οργάνωση και διαχείριση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης μέσα στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον» θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με καθηγητές του τομέα Επισιτιστικών Θεμάτων της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕΡ).
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης & εξόφληση συμμετοχής είναι η 3η Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την Δικτυακή Πύλη του Επιμελητήριου Κυκλάδων: www.e-kyklades.gr  ή να απευθύνονται στο Τμήμα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, τηλ. 22810 82346 είτε στο e-mail: contact@cycladescc.gr  καθώς και στα γραφεία των νησιών σε Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.

Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν είναι τα εξής :
Είσπραξη ανεκπλήρωτων οφειλών και υποχρεώσεων
Τεχνικές εξυπηρέτησης και ικανοποίησης πελατών για εμπορικές επιχειρήσεις
Τεχνικές εξυπηρέτησης και ικανοποίησης πελατών για τουριστικές επιχειρήσεις
Οργάνωση, λειτουργία και διαμόρφωση εικόνας καταστήματος
Οικογενειακές επιχειρήσεις - προβλήματα και προοπτικές
Οργάνωση και διαχείριση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης μέσα στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον
Περιβαλλοντική διαχείριση & διαχείριση αποβλήτων για συνεργεία/φανοποιεία αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων (απαραίτητο για την ανανέωση αδείας)