Σάββατο, Απριλίου 23, 2011

περιφέρεια - συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hotel της Ρόδου, η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Δέσποινα Διακοσταυριανού καλωσόρισε εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 110 τουριστικούς πράκτορες και πωλητές ταξιδιωτικών γραφείων από ολόκληρη την Ρωσία, που φιλοξενήθηκαν στην Ρόδο, στο πλαίσιο της προώθησης του τουριστικού μας προορισμού στην δυναμική αυτή αγορά.
Με πρωτοβουλία του μεγάλου ταξιδιωτικού οργανισμού LABYRINT που πλέον πραγματοποιεί πτήσεις από 11 μεγάλες περιφερειακές πόλεις της Ρωσίας προς Ελλάδα (κυρίως Κρήτη, Ρόδο και Κω) και του ομίλου LE GRANT, που υποδέχτηκε τους εκλεκτούς επισκέπτες, οι τελευταίοι είχαν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου και τις λοιπές υποδομές που καθιστούν την περιοχή ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό.

Όπως επεσήμανε η κ. Διακοσταυριανού, οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών και η φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας, αποτέλεσαν τις βάσεις για την προώθηση μιας ευρύτερης και με συνέχεια συνεργασίας σε τουριστικό επίπεδο.
Υπογράμμισε μάλιστα ότι η Νομαρχία Δωδεκανήσου είχε επενδύσει, με σχέδιο και αλλεπάλληλες επαφές, στη Ρωσική αγορά, πολιτική επιλογή που δικαιώνεται κάθε χρόνο.