Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2011

Οικολογικός Άνεμος επισκέψεις σε Νάξο και Σύρο

Η γραμματεία του Συνδιασμού "Οικολογικός Άνεμος" στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μας ενημερωνει οτι,

Ο επικεφαλής του "Οικολογικού Άνεμου" και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Χρυσόγελος επισκέφθηκε στις 29 -30 Ιανουαρίου την Νάξο και την Σύρο όπου και συζήτησε τις προτάσεις του Συνδιασμού του για την οργάνωση της Περιφέρειας και του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Στην Νάξο μίλησε σε εκδήλωση που οργάνωσε η Τοπική Πολιτική Κίνηση των Οικολόγων Πράσινων και έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Στην εκδήλωση, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Πολυκρέτης, η επικεφαλής των "Πολιτών για τα νησιά μας" και Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Θέκλα Κίζη, ο πρόεδρος του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας Νάξου, Μάκης Συμεώνογλου, ο αντιπρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, Μιχάλης Μαστρογιαννόπουλος, φίλοι και μέλη των Οικολόγων Πράσινων.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση ο κ. Χρυσόγελος έχει ζητήσει απο το Περιφερειακό Συμβούλιο να συζητήσει τον “οδικό χάρτη ενεργειών της Περιφέρειας και του Περιφερειακού Συμβουλίου μέχρι  με δεδομένο ότι ήδη μερικές ημερομηνίες παρέρχονται.

Για περισσότερες πληροφορίες, http://ecoanemos.wordpress.com