Σάββατο, Φεβρουαρίου 05, 2011

Ποδηλατικός Όμιλος Σαντορίνης - ποδηλασίες - πιτούλα


Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται ο Ποδηλατικός Όμιλος Σαντορίνης λίγους μήνες μετα την ίδρυσή του, έχοντας δημιουργήσει μια πολύ καλή παρέα ποδηλατών που διοργανώνουν τακτικότατα ποδηλασίες σε ολόκληρο το νησί.
Απο την σελίδα του Ομίλου μαθαίνουμε οτι η τελευταία ποδηλατική βόλτα έγινε την περασμένη Κυριακή  30/1/2011, όπου μια δυναμική ομάδα ποδηλατών του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου Σαντορίνης Α.Π.Ο.Σ ,έφυγε από το Καμάρι για μια ποδηλατική βόλτα έως τα Φηρά και επιστροφή.


Επίσης απο την ίδια πάντοτε σελίδα μαθαίνουμε οτι την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 έγινε η κοπή την Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου Σαντορίνης.
Οι ποδηλάτες του Α.Π.Ο.Σ συναντήθηκαν στο Γήπεδο Καμαρίου, αλλά λόγω βροχής έγινε αλλαγή των σχεδίων και η πίτα κόπηκε σε γνωστό παραλιακό κατάστημα του Καμαρίου.
Η συνάντηση ήταν επιτυχημένη και οι Ποδηλάτες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το μέλλον της Ποδηλασίας στην Σαντορίνη και να επεξεργαστούν διάφορες ιδέες σχετικά με την θεωρητική κατάρτιση τους σε προπονητικά θέματα αλλά και σε τρόπους διάδοσης της Ποδηλασίας στο νησί.
Ο Α.Π.Ο.Σ υπόσχεται σε όλα τα μέλη του Ποδηλατικού Ομίλου ότι θα υπάρξει μεγάλη προσπάθεια για την προώθηση της ποδηλασίας στην Σαντορίνη και στα γύρω νησιά.

Εμείς, ευχόμαστε καλές βόλτες και γιατί οχι αθλητικές επιτυχίες!